Stalen lichtmasten

Stalen-lichtmasten

Stalen lichtmasten

Vocare-Ledlight beschikt over een groot assortiment zwaar verzinkte stalen lichtmasten tegen scherpe prijzen. De lengtes van de lichtmasten beginnen al bij 3 meter en lopen op tot wel 30 meter. De masten zijn geschikt als lichtmast, cameramast, wifimast of sportveldmast en zijn grotendeels uit voorraad leverbaar.
Al onze masten worden volgens hoge standaarden geproduceerd waardoor u mag verwachten dat onze masten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Daarnaast worden alle masten geproduceerd conform de huidige EN- 40 en ISO normeringen en bevatten al onze producten een CE keurmerk.

De verlichtingspalen en lichtmasten van Vocare Ledlight zijn vervaardigd van hoogwaardig en dikwandig staal. Ter bescherming tegen corrosie  zijn de masten zwaar verzinkt om een zeer lange levensduur te kunnen garanderen.
Let op: zwaar verzinkt stalen conische masten hebben een langere levensduur dan aluminium lichtmasten.
De verwachte levensduur van een stalen lichtmasten is meer dan 30 jaar.

Zoekt u stalen lichtmasten met voetplaat, klik dan hier.
Bezig met laden...
info

Verwachte levertijd: tot 5 werkdagen

€295,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 5 werkdagen

€395,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 5 werkdagen

€495,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 5 werkdagen

€895,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 5 werkdagen

€1.695,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 10 werkdagen

€1.985,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 10 werkdagen

€2.295,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 10 werkdagen

€2.960,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 60 werkdagen

€7.350,00*

remove add

Wij hebben een oplossing voor elk project
Het assortiment van Vocare-Ledlight bestaat uit diverse masten voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan sportveld lichtmasten, wifi masten, cameramasten, vlaggen masten, masten met uithouders enzovoort. Naast de standaard masten denken wij graag met u mee om maatwerk oplossingen te bieden voor grotere projecten. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

Wij verzorgen een snelle levering van onze lichtmasten veelal direct uit voorraad vanaf de fabrikant. Daardoor kunnen wij de producten uit ons assortiment vaak al binnen een week leveren. Wij hanteren een grote voorraad van stalen en aluminium lichtmasten voor kleine en grote projecten. Wilt u de masten in een specifieke kleur? Vraag naar de mogelijkheden. Transport binnen Nederland en Europa is mogelijk tegen scherpe tarieven.

Lichtmast installatie
De stalen lichtmasten zijn eenvoudig te installeren doormiddel van een steekvoet. De totale lengte van een lichtmast is altijd langer aangezien het onderste deel wordt bevestigd in de grond, de aangegeven afmeting is altijd de lengte boven het maaiveld.

Wat is de levensduur van een stalen lichtmast?
De verwachte levensduur is meer dan 30 jaar.

Zijn de lichtmasten voorzien van een oppervlaktebehandeling?
De stalen lichtmasten worden standaard thermisch verzinkt. Conform NEN-EN ISO 1461. Onze Aluminium lichtmasten worden standaard blank geschuurd geleverd en kunnen wij optioneel poedercoaten of anodiseren. Het thermisch verzinken beschermt de masten tegen corrosie en bevordert de levensduur.

Zijn de lichtmasten ook beschikbaar in kleur? 
Voor elk materiaal lichtmast kunt u tegen meerprijs kiezen uit een scala aan oppervlaktebehandelingen. Onze lichtmasten worden gecoat conform de huidige Qualisteelcoat, NEN-EN en ISO normeringen. Hierbij hebt u de keuze uit een breed scala kleuren poedercoating in RAL of AKZO kleuren.

Zijn de masten ook geschikt voor camera’s of wifi antennes?
De masten van Vocare-Ledlight worden ook veel gebruikt als cameramast of wifimast op campings of in steden. Op deze manier verbeterd u op een goedkope manier uw WIFI bereik of camerabeveiliging. De gehele mast is hol waardoor u de bekabeling gemakkelijk binnenlangs kan wegwerken.

Regelen jullie ook het transport voor de lichtmasten?
Het voorraadassortiment dat wij aan lichtmasten hebben is veelal snel leverbaar. Hierdoor kunnen wij uw bestelling gemiddeld binnen 10 werkdagen leveren. In overleg kan dit soms sneller. Wij vinden een snelle levering net zo belangrijk als klanten dat vinden. Daarom werken wij samen met een lokaal transportbedrijf, welke onze masten levert binnen Nederland en over de grens.

Lichtmast accessoires
Naast lichtmasten bieden wij een ruim assortiment accessoires voor lichtmasten. Denk hierbij aan diverse verloopstukken, opzetstukken, uithouders, lampenrekken en beugelsets. Ook diverse Faget zekeringkasten inclusief bijbehorende accessoires zoals zekeringen en klemmenmodules leveren wij uit voorraad en zijn gewoon per stuk leverbaar.
Hieronder een greep uit de rest van het accessoire assortiment:

  • Mastsleutels in diverse maatvoeringen (ook kruissleutels met diverse maten);
  • Anti-aanrijbeugels in enkele en dubbele uitvoering;
  • Anti-inklimbeugels;
  • Spigots / opzetstukken;
  • Faget zekeringkasten;
  • Voetplaten;
  • Grondvleugelsets;
  • Muursteunen.
Toepassingsgebieden: sportvelden, woonwijken, parkeerterreinen, fietspaden, parken, stadscentra, bedrijventerreinen, campings, havens, vliegvelden, bouwterreinen, recreatiegebieden enzovoorts