Kraanverhuur Melis Middelburg

  02-05-2024  

Kraanverhuur Melis Middelburg Ook voor automotive LED verlichting met aangepaste elektrische spanning kunt u bij Vocare Ledlight terecht. Dit kraanverhuurbedrijf heeft de VOCARE LED AUTOMOTIVE schijnwerper 200W / 34.000 LUMEN 24VDC / 230VAC of 400VAC toegepast op de hijskraan.

Lees meer

VV SGV Schildwolde

  02-05-2024  

VV SGV Schildwolde Bij voetbalclub VV SGV Schildwolde zijn Vocare LED MAX-SPORT schijnwerpers geplaatst met 168.000 Lumen en 252.000 Lumen . Klik hier voor meer van onze sportveldverlichting.    

Lees meer

Fruit Tech Campus Geldermalsen

  20-04-2024  

Fruit Tech Campus Geldermalsen Op het terrein van de Fruit Tech Campus in Geldermalsen staan 13 stuks 5 meter zwaar verzinkt stalen lichtmasten in combinatie met 13 stuks AMSTEL-LUX 30W LED armaturen. Alles geleverd door Vocare Ledlight en geïnstalleerd door Van Eck Elektro uit Waardenburg.             Bron foto's: www.architectuur.nl, www.bakkerr.nl

Lees meer

Lichtmasten Google Datacenter Middenmeer

  18-04-2024  

Lichtmasten Google Datacenter Middenmeer Voor het terrein van Google Datacenter Middenmeer heeft Vocare Ledlight 110 lichtmasten geleverd. Ook voor zwaar verzinkt stalen lichtmasten, lichtmasten met voetplaat, mastonderdelen en aluminium masten ben je bij Vocare Ledlight aan het juiste adres!

Lees meer

Woonzorgcentrum Rietveld in Alphen a/d Rijn

  16-04-2024  

Woonzorgcentrum Rietveld in Alphen a/d Rijn Bij Woonzorgcentrum Rietveld in Alphen a/d Rijn is in de tuin en op het terras gekozen voor LED verlichting uit de Vocare collectie van ROSA. De ROSA ELBA is een fraai vormgegeven LED armatuur met eigentijdse design. Perfect voor een park, tuin of parkeerplaats waar het "mooier en moderner moet zijn". De ROSA OS-1 combineert een klassieke uitstraling met de modernste LED techniek.  Beide modellen zijn bestsellers en geven sfeer aan plein, straat, park en tuin. Vocare Ledlight levert ook aluminium lantaarnpalen van ROSA.        

Lees meer

Sportschietcentrum Delfzijl

  16-04-2024  

Sportschietcentrum Delfzijl Met de nieuwe LED verlichting van Vocare Ledlight kan er bij Sportschietcentrum Delfzijl ook ’s avonds gebruik van de schietbaan worden gemaakt. De  VOCARE LED MAX SPORT ULTRALUX 300W / 51.000 Lumen RVS heavy duty schijnwerpers zijn echt krachtpatsers van hoge kwaliteit en geschikt voor zware omstandigheden. Ook op zoek naar LED verlichting voor uw sportveld? Neem dan contact op met het team van Vocare Ledlight voor een offerte en lichtplan op maat. Telefoon +31(85)0060455 of mail sales@vocare-ledlight.com.

Lees meer

Tennisvereniging Menheerse Middelharnis

  16-04-2024  

Tennisvereniging Menheerse Middelharnis Bij Tennisvereniging Menheerse in Middelharnis mochten wij de LED armaturen leveren om alle banen te verlichten zodat ook 's avonds tot laat nog getennist kan worden. De Vocare LED XLT-300W is een robuuste multifocus LED schijnwerper met een enorm hoge lichtopbrengst van uitzonderlijke kwaliteit. Uitstekend geschikt dus voor sportveldverlichting, maar ook terreinverlichting in het algemeen. Vocare Ledlight levert regelmatig LED verlichting voor sportvelden en sporthallen t.b.v. tennis, voetbal, golf, jeu de boule, paardensport etc. Ook voor lichtmasten bent u bij ons aan het juiste adres.        

Lees meer

High bay LED verlichting staalfabriek Moerdijk

  12-04-2024  

High bay LED verlichting staalfabriek Moerdijk Vocare LED high bays met NANO coating zijn ideaal voor verlichting van een bedrijfshal, zoals hier in de opslagruimte van een multinational staalfabriek in Moerdijk. High bay armaturen, ook wel hoogstralers of kloklampen genoemd, zijn uitermate geschikt voor ruimtes met een hoog plafond. Hier is krachtige verlichting vereist om een mooie gelijkmatigheid te realiseren en de juiste lux waardes te behalen. De armaturen zijn onderhoudsvrij door de NANO coating met een stof en water afwerende werking en de ontzettend lange levensduur.        

Lees meer

Woonboulevard Langedijk LED lampen en lichtmasten

  12-04-2024  

Woonboulevard Langedijk LED lampen en lichtmasten Voor verlichting van het parkeerterrein van de Karwei bouwmarkt op Woonboulevard Langedijk heeft Vocare Ledlight 6 meter hoge zwaar verzinkt stalen masten geleverd met AMSTEL-LUX LED armaturen.  Aan de gevel zijn GEVEL-LUX LED armaturen bevestigd. Bij Vocare-Ledlight ligt de focus op het leveren van de beste kwaliteit LED verlichting voor straten, pleinen en andere openbare ruimtes. Een gratis en op maat gemaakt lichtplan is onderdeel van de offerte. Neem kontakt op met ons team voor advies, prijsopgave of bestelling: Bellen via: +31 (0)85 - 0060455 Whatsappen via: +31 (0)85 - 0060455 Mailen via: sales@vocare-ledlight.com    

Lees meer

Lijnverlichting aan de gevel

  12-04-2024  

Lijnverlichting aan de gevel LED Lijnverlichting kan perfect toegepast worden als gevelverlichting om uw bedrijf of reclamebord uit te lichten. Spranco-matic in België koos hier voor de heavy duty LED lichtlijn van Vocare. LED lineaire verlichting is simpelweg het gebruik van veel 'Light-emitting diodes' samengepakt in een lange, smalle behuizing om een lichtstrook te creëren. Lijnverlichting wordt voornamelijk gebruikt voor het verlichten van lange afstanden in binnen of buiten ruimtes. De LED lichtlijnen van Vocare-Ledlight worden op enorm veel locaties gebruikt voor diverse doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan verlichting van bedrijfspanden, fabriekshal, parkeergarage, opslagloods, stal, autobedrijf, wasstraat, etc etc.

Lees meer

Kraanverlichting Wagenborg Nedlift

  12-04-2024  

Kraanverlichting Wagenborg Nedlift Op deze telekraan van Wagenborg-Nedlift zijn de Vocare XLT 200W / 34.000 Lumen LED schijnwerpers toegepast met een speciale lichthoek en elektronica. Vocare-Ledlight is leverancier van hoogwaardige LED kraanverlichting in binnen- en buitenland. Onze armaturen zijn van zeer hoge kwaliteit en geschikt voor zware werkomstandigheden.  De LED schijnwerpers zijn geschikt voor montage aan de giek van alle soorten (mobiele) kranen: hijskraan, torenkraan, telescoopkraan, rupskraan, ruwbouwkraan, havenkraan, scheepskraan en offshore kraan. Ons doel is het leveren van advies op maat, kwaliteitsarmaturen en een veiligere werkomgeving.  Vocare levert kraanverlichting voor verschillende merken kranen zoals Sarens, Terex, Mammoet, Liebherr, Demag etc. Op verzoek levert Vocare LED verlichting op maat aan de industrie onder private...

Lees meer

LED Buitenverlichting KUHN Geldrop

  28-03-2024  

LED Buitenverlichting KUHN Geldrop KUHN Geldrop wilde een binnenterrein van 90*60 meter verlicht hebben. Hiervoor heeft Vocare Ledlight 9 lichtmasten van 9 meter geleverd met daarop 18 stuks LED AMSTEL-LUX 100W armaturen. Goede verlichting van uw bedrijfsterrein verhoogt de veiligheid in het werken en houdt ongenode gasten buiten de deur. Vocare Ledlight zorgt altijd voor een maatwerk lichtplan en sterkte berekening van de lichtmasten rekening houdend met de windklasse op uw locatie.     

Lees meer

Drankengroothandel Henk Smit

  26-03-2024  

Drankengroothandel Henk Smit Bij het distributiecentrum van Drankengroothandel Henk Smit in Amsterdam zijn boven het laadperron AMSTEL LUX 100W gevellampen geplaatst. Het werk kan 24/7 doorgaan dankzij deze superpower LED lampen. Klik hier om het armatuur te bekijken.

Lees meer

Alaska, kraanschip verlichting maritieme bouw

  15-03-2024  

Alaska, kraanschip verlichting maritieme bouw Alaska (USA). Onze klant in de zware civiele maritieme bouw heeft de RVS LED Ultralux schijnwerpers op zijn rups vakwerkkraan geplaatst met een giekhoogte van 75 meter. De middelste 3 lampen zijn de Vocare RVS ULTRALUX 300W, de andere 2 zijn oude 2000W HPS lampen. Deze worden binnenkort ook vervangen. Barre kou en de woeste zee bij Alaska is geen probleem voor onze RVS schijnwerpers. Commentaar klant : " Lights work great! The first and last lights on the boom are our old lights, waiting for them to burn out before replacing. Our guys are very impressed with your product. I will keep buying them from you !"

Lees meer

Korfbalvereniging SKF Veenendaal

  06-03-2024  

Korfbalvereniging SKF Veenendaal De installatie van Vocare LED verlichting op de Groene Velden en in de sporthal van korfbalvereniging SKF levert een significante besparing op van zo'n slordige 50% van de elektriciteit die op de club gebruikt wordt. De high bay LED lampen - ideaal voor hoge ruimtes - zijn al in 2013 door Vocare Ledlight geleverd en dus ruim terugverdiend door de sportclub.    

Lees meer

Vrieshal vleescentrale

  30-11-2023  

Vrieshal vleescentrale In de vrieshal van een vleescentrale is extreem goede verlichting i.v.m. voedselveiligheidsnormen hoogste prioriteit. Hier zijn Vocare LED bars IP69K extreme heavy duty geïnstalleerd.

Lees meer

Parkeerterrein Mudde Kok Automotive

  30-11-2023  

Parkeerterrein Mudde Kok Automotive Op het parkeerterrein van Mudde Kok Automotive in Nunspeet zijn Vocare 100W AMSTEL LUX led lampen geplaatst in 4000K. De stalen lichtmasten zijn ook geleverd door Vocare. Goede verlichting is belangrijk voor veiligheid van mensen en bewaking van kostbare goederen.

Lees meer

Terreinverlichting Mudde Kok Automotive

  30-11-2023  

Terreinverlichting Mudde Kok Automotive Mudde Kok Automotive heeft haar nieuwe mobiliteitscentrum in Nunspeet verlicht met de Vocare LED design armatuur ROSA KROON 72W. Ook de lantaarnpalen heeft Vocare Ledlight geleverd.

Lees meer

Terreinverlichting Isolatiespecialist.nl

  24-10-2023  

Terreinverlichting Isolatiespecialist.nl Met de Isolatiespecialist.nl in Moerkapelle heeft Vocare Ledlight al jarenlang een mooie duurzame samenwerking. Het eigen bedrijfsterrein en wagenpark zijn professioneel verlicht met LED armaturen van Vocare Ledlight.        

Lees meer

Scheepvaart-verlichting En-Avant B.V.

  24-10-2023  

Scheepvaart-verlichting En-Avant B.V. MTS En-Avant B.V. zocht voor haar binnenvaartschip nieuwe verlichting. Na een proef met verschillende van onze LED armaturen, heeft de schipper gekozen voor een serie XLT en ULTRALUX LED lampen in verschillende wattages. Alles uitgevoerd in RVS en anti-reflectiekap. De bemanning is heel tevreden met de verlichting.        

Lees meer