Vrieshal vleescentrale

  30-11-2023  

Vrieshal vleescentrale In de vrieshal van een vleescentrale is extreem goede verlichting i.v.m. voedselveiligheidsnormen hoogste prioriteit. Hier zijn Vocare LED bars IP69K extreme heavy duty geïnstalleerd.

Lees meer

Parkeerterrein Mudde Kok Automotive

  30-11-2023  

Parkeerterrein Mudde Kok Automotive Op het parkeerterrein van Mudde Kok Automotive in Nunspeet zijn Vocare 100W AMSTEL LUX led lampen geplaatst in 4000K. De stalen lichtmasten zijn ook geleverd door Vocare. Goede verlichting is belangrijk voor veiligheid van mensen en bewaking van kostbare goederen.

Lees meer

Terreinverlichting Mudde Kok Automotive

  30-11-2023  

Terreinverlichting Mudde Kok Automotive Mudde Kok Automotive heeft haar nieuwe mobiliteitscentrum in Nunspeet verlicht met de Vocare LED verlichting ROSA CORONA 80W. Ook de lantaarnpalen heeft Vocare Ledlight geleverd.

Lees meer

Terreinverlichting Isolatiespecialist.nl

  24-10-2023  

Terreinverlichting Isolatiespecialist.nl Met de Isolatiespecialist.nl in Moerkapelle heeft Vocare Ledlight al jarenlang een mooie duurzame samenwerking. Het eigen bedrijfsterrein en wagenpark zijn professioneel verlicht met LED armaturen van Vocare Ledlight.

Lees meer

Scheepvaart-verlichting En-Avant B.V.

  24-10-2023  

Scheepvaart-verlichting En-Avant B.V. MTS En-Avant B.V. zocht voor haar binnenvaartschip nieuwe verlichting. Na een proef met verschillende van onze LED armaturen, heeft de schipper gekozen voor een serie XLT en ULTRALUX LED lampen in verschillende wattages. Alles uitgevoerd in RVS en anti-reflectiekap. De bemanning is heel tevreden met de verlichting.

Lees meer