Assortiment
Alle categorieën
Home / Samenwerking met installateurs

Samenwerking met installateurs

Samenwerking
Bent u op zoek naar een leverancier met hoge kwaliteit LED armaturen, lichtmasten en goed advies? Een betrouwbare partner die u en uw klant de beste verlichtingsoplossing bieden kan? Dan bent u bij Vocare-Ledlight aan het juiste adres voor een professionele samenwerking op maat.
Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel expertise binnen de verlichtingsmarkt. Voor zowel binnen- als buitenverlichting bieden we een groot assortiment LED lampen direct uit voorraad leverbaar aan. Daarnaast kunnen we snel lichtmasten leveren, kortom voor een compleet pakket zit u goed bij Vocare Ledlight.

Kwaliteit
Bij Vocare-Ledlight zijn wij vooral gericht op het snel leveren van de beste kwaliteit. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat onze armaturen en lichtmasten zo lang mogelijk mee gaan en onze klanten een optimaal rendement behalen. Zo worden al onze armaturen voorzien van de beste kwaliteit componenten.

Snel en betrouwbaar
Wij begrijpen dat uw tijd waardevol is. Daarom zorgen we ervoor dat u altijd binnen 24 uur na uw aanvraag een offerte ontvangt. Om ervoor te zorgen dat uw projecten volgens planning verlopen, garanderen wij een snelle en betrouwbare levering. Nagenoeg alle producten zijn uit voorraad leverbaar.

Partners
Bij Vocare-Ledlight bent u meer dan een klant; u bent een partner. Samen zorgen we ervoor dat uw projecten kwalitatief, duurzaam en vooral op tijd af zijn. Ontdek het verschil en maak vandaag nog de overstap naar Vocare-Ledlight, uw leverancier van LED verlichting en lichtmasten.

Meer weten? Neem direct contact op met ons team LED specialisten.

   Ton Reinders    Jop en Bram Reinders vocare ledlight    Bram en Jop Reinders

Telefoon +31 (0)85 0060455
Whatsapp +31 (0) 85 0060455
Mail sales@vocare-ledlight.com