Assortiment
Alle categorieën
Geanodiseerde aluminium lantaarnpalen

Geanodiseerde aluminium lantaarnpalen

Home / Openbare verlichting / ROSA LED straat en park verlichting / Geanodiseerde aluminium lantaarnpalen
Geanodiseerde-aluminium-lantaarnpalen

Geanodiseerde lichtmasten en lantaarnpalen in 10 kleuren

Moderne technologie voor kleuren biedt een rijker kleurenpalet dan het traditionele borstelen en is veel beter bestand tegen externe factoren zoals zout en UV-straling. 
  • De verwachte levensduur van stalen of geborsteld aluminium lichtmasten is 30 jaar. 
  • De verwachte levensduur van geanodiseerd aluminium lichtmasten is maar liefst 50 jaar!  
  • Kleuren geanodiseerde lantaarnpaal: zwart, antraciet, graphiet, inox, grijs, champagne, olijf, groen, bruin en naturel aluminium. 


Rosa is een gerespecteerde leider in de verlichtingsindustrie. In de fabriek van 38.000 m2 werken 350 mensen. De technische teams van ROSA ontwikkelen voortdurend innovatieve aluminium masten en verlichtingsproducten. Traditie, ervaring, betrouwbaarheid, individuele benadering van elke klant, ondersteund door creatieve en ecologische oplossingen zijn troeven die in heel Europa worden erkend.
 

Aluminium lichtmasten van hoge kwaliteit
Bij Vocare-Ledlight staan wij garant voor kwaliteit, vandaar dat wij de handen in een hebben geslagen met ROSA Polen. ROSA is al meer dan 30 jaar actief in de verlichtingsindustrie en staat voornamelijk bekend om de innovatieve productielijn van aluminium lichtpalen. Elke fase van het productieproces wordt nauwlettend in de gaten gehouden en gecontroleerd, waardoor het eindproduct zich onderscheidt door zijn hoge kwaliteit.

Wat zijn de voordelen van aluminium lichtmasten?
De unieke eigenschappen van aluminium maken het steeds populairder in gebruik. Het materiaal is mooi, licht van gewicht, flexibel en tegelijkertijd enorm sterk en stabiel. Aluminium vereist weinig onderhoud, is bestand tegen corrosie en kan in een breed scala aan producten worden toegepast. De wereldwijde voorraad is de komende eeuwen ruim voldoende, en bovendien is aluminium uitstekend recyclebaar. Kortom, aluminium biedt alle voordelen die je kunt wensen.

Aluminium lantaarnpalen beschikbaar in 10 unieke anodiseerkleuren
ROSA is gespecialiseerd in  het elektrochemisch anodiseren of interferent kleuren van aluminium masten in 10 unieke kleuren. Deze bestaan uit: zwart, antraciet, graphiet, inox, grijs, champagne, olijf, groen, bruin en naturel aluminium. De moderne interferentietechnologie voor het kleuren is rijker dan het traditionele kleurenpalet en is bestand tegen externe factoren, waaronder UV-straling.

Levensduur aluminium lichtmasten
De geanodiseerde aluminium lichtmasten van ROSA worden gekenmerkt door aanzienlijk hogere corrosiebeschermingsparameters in vergelijking met onbehandelde aluminium masten. Hierdoor zal de levensduur van aluminium geanodiseerde ROSA producten in termen van corrosiebescherming niet minder dan 50 jaar zijn.

Veiligheidsclassificatie ROSA masten
Begin 2021 zijn de lichtmasten van het merk ROSA beoordeeld op passieve veiligheidskenmerken volgens de laatste editie van de Europese norm EN 12767:2019 passieve veiligheid van constructies voor weguitrusting. Volgens de testresultaten bezitten bijna alle geanodiseerde aluminium lichtmasten geproduceerd door ROSA passieve veiligheidskenmerken . Dankzij deze eigenschappen, minimaliseren ze de effecten van verkeersbotsingen op degenen die bij een dergelijk incident betrokken zijn, wat van groot belang is voor de gezondheid en veiligheid van weggebruikers. voor SAL cilindrisch-conische aluminium lichtmasten, met een basis, diameter van: Ø114, Ø120, Ø146 en Ø178 met of zonder verlengarm gelden:
  • 100-NE-B-S-SE-MD-0
  • 70-NE-B-S-SE-MD-0
  • 50-NE-B-S-SE-MD-0
  • (volgens EN 12767: 2007 respectievelijk 100NE3, 70NE3 en 50NE3)
Verzorgen jullie ook het transport voor de lichtmasten?
Het voorraadassortiment dat wij aan lichtmasten hebben is veelal snel leverbaar. Hierdoor kunnen wij uw bestelling gemiddeld binnen 10 werkdagen leveren. In overleg kan dit soms sneller. Wij vinden een snelle levering net zo belangrijk als klanten dat vinden. Daarom werken wij samen met een lokaal transportbedrijf, welke onze masten levert binnen Nederland en over de grens.

Wilt u advies bij de keuze van lichtmasten, eventueel in combinatie met LED armaturen, neem dan vrijblijvend contact met onze lichtspecialisten op.

U kunt ons op vele manieren bereiken:
Bellen via:              +31 (0)85 - 0060455
Whatsappen via:    +31 (0)85 - 0060455
Mailen via:              sales@vocare-ledlight.com
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.


Lees meer... Lees minder