Maak kennis met team Vocare Ledlight

Persoonlijk contact staat voorop

Wie wij zijn

Vocare Ledlight is een familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van LED verlichting.
Ton Reinders, oprichter en eigenaar, is het creatieve, technische en commerciële brein achter Vocare Ledlight. Zijn echtgenote Marianne zorgt voor de administratieve kant van het bedrijfsproces. Sinds 2022 zijn ook hun zoons Jop en Bram na afronding van hun studies in het bedrijf werkzaam ter ondersteuning van de verkoop, logistiek en websiteonderhoud.
Samen gaan we geen uitdaging uit de weg en zetten uw project graag in de spotlights. Met de mogelijkheid van beoordeling op locatie, advies op maat, lichtplannen, snelle levertijden, scherpe prijzen en uitstekende service zijn wij een bewezen betrouwbare partner voor onze klanten. Persoonlijk contact staat daarbij hoog in ons vaandel.

We zijn trots op vele mooie projecten voor binnen- en buitenverlichting waar we onze kwalitatief hoogwaardige armaturen en lichtmasten hebben mogen plaatsen. Vocare Ledlight richt zich voornamelijk op de zakelijke B2B markt, maar ook de particuliere consument kan terecht in de webwinkel.

Partners in LED

Naast partnerschap met onze klanten, staat partnerschap met betrouwbare leveranciers hoog in ons vaandel. Kwaliteit, duurzaamheid, lange termijn samenwerking, snelle levertijden en uitstekende garantievoorwaarden zijn voor ons de basis waarop wij leveranciers binnen en buiten Europa hebben geselecteerd.
Ook zoeken wij partnerschap met dealers om onze LED verlichting zo breed mogelijk te verspreiden. Vocare Ledlight heeft een actief dealernetwerk in Nederland en België. Dealers zijn installatiebedrijven, winkeliers, wederverkopers etc. etc. Dealer worden? Mail naar sales@vocare-ledlight.com.
              

V.l.n.r.: Ton Reinders (directeur / eigenaar), Marianne Reinders (administratie / inkoop), Jop Reinders (administratie / verkoop), Bram Reinders (verkoop / logistiek)