LED Inbouw plafondlampen

LED-Inbouw-plafondlampen

LED Inbouw plafondlampen

Vocare LED inbouw plafond lampen en LED spotjes met of zonder bewegingssensor zijn ideaal voor toepassing op kantoor, kantine, winkel, entree, toilet, gang etc. De plafondlampen geven het interieur een strakke uitstraling en uitstekend licht naar behoefte. De spots zijn leverbaar in verschillende kleurtonen van warm wit tot helder licht en zijn zeer zuinig in gebruik. 
Bezig met laden...
info

Verwachte levertijd: tot 10 werkdagen

€42,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 5 werkdagen

€39,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 2 werkdagen

€25,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 5 werkdagen

€24,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 10 werkdagen

€18,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 10 werkdagen

€245,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 10 werkdagen

€125,00*

remove add

Toepassingen LED Inbouw plafondlampen en spots
Inbouwplafondlampen en spots, eventueel met een bewegingssensor zijn een handige en energie-efficiënte optie voor verschillende toepassingen. Locaties waar we dit soort LED-verlichting veelvuldig toepassen zijn kantoren, winkels en openbare ruimtes. Denk hierbij aan:

  • Kantoorruimtes: LED panelen en spots zijn ideaal voor het inbouwen in systeemplafonds en zorgen voor adequaat licht op de werkplek, in vergaderruimtes en gangen. Bewegingssensorlampen kunnen helpen energie te besparen door alleen te worden ingeschakeld wanneer mensen aanwezig zijn.
  • Toiletruimtes: Bewegingssensoren activeren de verlichting wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Voor een kort bezoek de perfecte lichtoplossing waarbij energie wordt bespaard door de verlichting alleen in te schakelen wanneer dat nodig is.
  • Winkels: De juiste LED spots kunnen worden gebruikt om de aandacht te trekken naar bepaalde producten of gangpaden wanneer klanten zich in de buurt bevinden.
  • Bedrijfsruimtes en werkplaats: Ook hier kunnen inbouwplafondlampen een goede lichtbron zijn. Vaak wordt hier ook gekozen voor LED TL verlichting of LED high bays.
LED inbouwplafondlampen kiezen
Het kiezen van de juiste LED verlichting voor het verlichten van uw kantoor, winkel of bedrijfsruimte is afhankelijk van uw specifieke situatie en wensen. Laat u daarom goed voorlichten door onze lichtadviseurs. Zij adviseren u graag vrijblijvend en kunnen al uw vragen beantwoorden.

U kunt ons op vele manieren bereiken:
Bellen via: +31 (0)85 - 0060455
Whatsappen via: +31 (0)85 - 0060455
Mailen via: sales@vocare-ledlight.com
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.