LED Lineaire verlichting en TL lampen

LED-Lineaire-verlichting-en-TL-lampen

LED TL buizen en LED lineaire verlichtingssystemen waarbij meerdere buislampen met elkaar gekoppeld worden, zijn ideaal voor het verlichting van o.a. uw kantoor, magazijn, showroom en bedrijfshal. Vocare LED TL buizen zijn een directe vervanger voor de traditionele T8 en T5 lampen. Door de starter te verwijderen in uw TL armatuur heeft u een plug-&-play TL lamp vervanger die minimaal 70% energie besparing bij verlichting oplevert. U bespaart tot 90% als u ook de VSA verwijdert.
De LED lijnverlichting is een koppelbaar systeem dat direct aan het plafond kan worden opgehangen. Dankzij het koppelsysteem heb je maar één lichtpunt nodig om de voedingseenheid in het armatuur te brengen.

Bezig met laden...
info

Verwachte levertijd: tot 10 werkdagen

€22,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 2 werkdagen

€24,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 2 werkdagen

€36,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 5 werkdagen

€59,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 5 werkdagen

€129,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 5 werkdagen

€145,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 5 werkdagen

€149,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 5 werkdagen

€495,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 5 werkdagen

€2.195,00*

remove add

Wat is LED Lijnverlichting?
LED lineaire verlichting is simpelweg het gebruik van veel 'Light-emitting diodes' samengepakt in een lange, smalle behuizing om een lichtstrook te creëren. Dit eenvoudige concept heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we ruimtes verlichten. Lijnverlichting wordt voornamelijk gebruikt voor het verlichten van lange afstanden in binnen of buiten ruimtes. De lichtlijnen zijn eenvoudig en snel aan het plafond te monteren door de meegeleverde opbouwbeugels of pendelsets.

Waar kan ik LED lijnverlichting LED TL buizen voor gebruiken?
De LED lijnverlichting en LED TL buizen van Vocare-Ledlight worden op enorm veel locaties gebruikt voor diverse doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan verlichting van parkeergarage, bedrijfshal, productiehal, werkplaats, magazijn, sporthal, vriescel, fabriekshal, opslagloods, stal, autobedrijf, wasstraat, kantoor, ziekenhuis, praktijkruimte, vergaderruimte, winkel, horeca, kantine, kleedruimte etc etc.

Voordelen van LED Lijnverlichting en LED TL buizen
Led lijnverlichting kent vele voordelen. Led lijnverlichting is bijzonder geschikt voor het verlichten van grote oppervlakken zoals magazijnen en bedrijfshallen. LED TL buizen zijn eenvoudig te installeren in kleinere, maar ook grote ruimtes.

  • Hoge lichtopbrengst
  • Energie efficiënt
  • Lange levensduur
  • Flexibel inzetbaar
  • Eenvoudige installatie
  • Korte terugverdientijd
Soorten lijnverlichting
Over het algemeen zijn er vier hoofdtypen LED lineaire verlichtingsarmaturen: LED inbouw armaturen, LED opbouw armaturen, LED pendel armaturen/LED ophang armaturen en LED strips.

LED Inbouw armaturen / TL buizen. Bij dit type lineaire verlichting worden armaturen ingebouwd in een muur, plafond of vloer zodat ze niet uitsteken en de ruimte efficiënter wordt gebruikt.
LED Opbouw armaturen / TL buizen. Het meest voorkomende type lineaire verlichting, opbouwarmaturen, zijn armaturen die rechtstreeks op een muur of plafond worden gemonteerd.
LED Pendel armaturen. Hangende LED lijnverlichting hangen met kabels aan het plafond, vergelijkbaar met een high bay. Deze lijnverlichting is ideaal voor faciliteiten met een hoog plafond.
LED strips. LED lichtstrips zijn lange, flexibele printplaten die uitgebreid zijn gevuld met LED's. De LED Lichtlijnen zijn beschikbaar in diverse lengtes en geven een enorm hoge lichtopbrengst.

LED Lijnverlichting kiezen
Het kiezen van de juiste lijnverlichting is afhankelijk van uw specifieke situatie en wensen. Laat u daarom goed voorlichten door onze lichtadviseurs. Zij adviseren u graag vrijblijvend en kunnen al uw vragen beantwoorden.

U kunt ons op vele manieren bereiken:
Bellen via: +31 (0)85 - 0060455
Whatsappen via: +31 (0)85 - 0060455
Mailen via: sales@vocare-ledlight.com
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.