Assortiment
Alle categorieën
Scheepvaart verlichting

Scheepvaart verlichting

Home / Scheepvaart verlichting
Scheepvaart-verlichting

Vocare-Ledlight levert scheepvaartverlichting van hoogwaardige kwaliteit en levert goed advies voor de maritieme industrie. Wij beschikken over een groot assortiment LED armaturen waaronder LED schijnwerpers, ATEX armaturen en opbouwarmaturen voor  binnenvaart en zeevaart.


De armaturen van Vocare-Ledlight zijn zorgvuldig samengesteld om een zo hoog mogelijke lichtopbrengst en levensduur te realiseren. Wij maken gebruik van de beste kwaliteit drivers en LED chips voor de meest optimale resultaten.
Bezig met laden...
Bekijk de video van VOC XLT-200W op een schip Klik hier
Professionele LED verlichting
Bel nu voor advies +31 (0)85 0060455
Levering uit voorraad
ATEX Lijnverlichting 50W/100W
ATEX Lijnverlichting 50W/100W

€ 595,00 excl. btw

Vocare Ledlight levert kwaliteit LED-armaturen die bestand zijn tegen vocht, corrosie, zoutnevel, grote temperatuurschommelingen en constante trillingen, waardoor ze de ideale keuze zijn voor binnenvaart-, offshore-, commerciële, visserij- en militaire vaartuigen. Bij het ontwerpen en vervaardigen van onze producten voor de maritieme industrie houden we voortdurend rekening met de gebruikers en wat zij nodig hebben voor een veilig en effectief leven aan boord. We zijn toegewijd aan het leveren van buiten verlichting die het energieverbruik en de onderhoudskosten verlagen, en daarnaast zorgt voor een veilige werkomgeving. Onze LED-armaturen voldoen aan industriële certificeringen en normen. Wij werken samen met scheepswerven, scheepsarchitecten en exploitanten om verlichtingsoplossingen op maat te creëren.

Wat zijn de voordelen van LED scheepsvaart verlichting?
Kwaliteit led verlichting voor binnenvaart en zeevaart brengt vele voordelen met zich mee. Zie hieronder een aantal van deze voordelen:

 • Lange levensduur (50.000)>
 • Laag in energieverbruik
 • Zeer hoge efficiëntie (170 LM/W) ≥
 • Waterbestendig (IP66) ≥
 • Schokbestendig (IK08) ≥
 • Kwaliteit componenten
 • RVS-316 frame
 • Zeewaterbestendige coating
 • trillingsbestendig
 • Verschillende lichthoeken leverbaar
 • Leverbaar in 230VAC/400VAC/24VDC/36VDC/48VDC
Wat is de beste LED schijnwerper voor maritiem gebruik?
Wij bieden een groot assortiment kwaliteit led verlichting aan maar iedere situatie kan een andere oplossing nodig hebben. Er zijn veel criteria waar rekening mee gehouden moet worden denk aan weersomstandigheden, verblinding, voeding, explosiegevaarlijke zones enzovoort. Om te bepalen welke armaturen het meest geschikt zijn voor uw situatie raden wij het aan om contact met ons op te nemen.

Wat maakt lampen geschikt voor schepen?
De led armaturen voor de maritieme industrie zijn robuuster dan standaard LED armaturen die niet in marine omgeving wordt gebruikt. De armaturen worden opgeleverd met een roestvrijstalen frame en daarnaast zijn ze ook voorzien van een zeewaterbestendige poedercoating. Het armatuur is geheel waterdicht, bestand tegen trillingen en kan worden voorzien van een aantal verschillende lenzen (10°/30°/60°/90°/120°). De armaturen zijn dus geschikt voor verlichting van zowel lange afstanden als korte afstanden.

LED Scheepvaartverlichting kiezen
Het kiezen van de juiste LED scheepvaartverlichting is afhankelijk van uw specifieke situatie en wensen. Laat u daarom goed voorlichten door onze lichtadviseurs. Zij adviseren u graag vrijblijvend en kunnen al uw vragen beantwoorden.

U kunt ons op vele manieren bereiken:
Bellen via: +31 (0)85 - 0060455
Whatsappen via: +31 (0)85 - 0060455
Mailen via: sales@vocare-ledlight.com
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.
 


Lees meer... Lees minder