Vragen over LED verlichting

Wat u moet weten over LED verlichting

Foto
Wat u moet weten over LED verlichting
 
Het vervangen van gewone lampen door LED verlichting kent vele voordelen. 
De afgelopen jaren heeft er veel innovatie plaatsgevonden in de verschillende LED  producten zoals LED schijnwerpers LED bouwlampen LED TL etc.
  
De voordelen van LED verlichting op een rij:
  • Lange levensduur: tot 100.000 branduren
  • Laag energieverbruik: bespaar 70% op uw energieverbruik
  • De ledlamp wordt nauwelijks warm
  • De ledlamp is tril- en schokbestendig
  • De ledlamp kan goed tegen snel in- en uitschakelen
  • Verschillende kleurtemperaturen mogelijk, variërend van koel tot warmwit (sfeerverlichting)
  • Geen UV-straling, zorgt voor een gezondere werkomgeving
  • Montage voordelen: geen starters, ballasten of extra onderdelen
  • Duurzaam ondernemen: minder CO2-uitstoot, geen zwavelproductie en volledig recycleerbaar
  • De ledlamp is ook als dimbare lamp verkrijgbaar
 
Overtuigd van de voordelen van LED halverlichting, hijskraanverlichting, terreinverlichting en werfverlichting en RVS scheepsverlichting? Bel dan rechtstreeks met 085 00 60 455 en laat u informeren over de meest geschikte LED verlichting voor uw bedrijf bedrijfsterrein bedrijfshal schip of hijskraan.
 
Wat is LED?
LED staat voor  Light Emitting Diode, in het Nederlands: lichtuitstralende diode. Kort door de bocht is het een elektronische lichtbron die geen gebruikt maakt van verbranding (zoals een gloeilamp).

 
Een LED lamp is gebaseerd op de technologie van een elektronisch onderdeel dat door doorstroming van een lichte of zwakke stroom begint op te lichten. Door deze dicht bijeen te bundelen en te versterken met al dan niet enkele miniatuurspiegels kan men een heus energiebesparend alternatief verkrijgen op de klassieke gloeilampen. Ze verbruiken niet alleen tot acht keer minder energie dan de gewone, klassieke lampen maar stralen minimaal eenzelfde intensiteit licht uit. Het is dan ook vanzelfsprekend dat deze een forse besparing zullen vormen op uw energierekening.
De gemiddelde terugverdientijd voor LED lampen is 1 a 2 jaar.
 
Levensduur
De LED producten kennen een levensduur tot ongeveer 100.000 branduren onder normale omstandigheden. Vergelijk een klassieke gloeilamp gaat slechts 1.000 branduren mee en een spaarlamp 6.000 branduren.
 
Betaalbare kwaliteit
Kwaliteit is voor ons een omvangrijk begrip. Het gaat niet alleen om de puur technische kwaliteit van LED producten maar ook om zaken zoals service en betrouwbaarheid.
Al de door ons  geadviseerde producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben een strenge kwaliteitstest doorlopen voordat wij deze aanbieden.
Wij adviseren ledlampen van TOP  leveranciers zodat wij altijd een perfect passende oplossing met de beste kwaliteit LED verlichting kunnen bieden.
De prijs die u betaalt voor de ledlamp, verdient u in 2 jaar terug door de besparing op uw energierekening. Bovendien bespaart u op de aanschaf van vervangingslampen door de veel langere levensduur.
 
Vuistregel bij LED verlichting
LED verlichting levert per m2 bedrijfsoppervlak een besparing op van € 4,00 per jaar.
Vervanging en onderhoud 
De vervangings- en onderhoudskosten van oudere verlichting zijn € 2,50 per m2 per jaar.
De vervangingskosten van LED lampen zijn € 1,00  per m2 per jaar.
Investering
De investering voor LED verlichting is gemiddeld € 5,00 per m2.
Terugverdientijd
De terugverdientijd voor LED verlichting is meestal binnen 2 jaar.
 
Praktisch in gebruik
LEDlampen slijten nauwelijks door gebruik. Hierdoor hoeft u uw lampen veel minder vaak te vervangen en bespaart u op de kosten van onderhoud van uw verlichting. U hoeft niet langer regelmatig op lastig bereikbare of hoge plaatsen een nieuwe lamp in te draaien.
Door de geringe warmteontwikkeling in de ledlamp heeft u nooit meer last dat u (of uw kind) zich brandt aan de lamp. Bovendien geen risico op brandgevaar en u bespaart op de kosten van de airconditioning.
De ledlamp heeft geen opwarmtijd nodig, het duurt slechts een fractie van een seconde voordat de lamp volledige lichtopbrengst geeft.

Buitenverlichting
Over het algemeen kunnen LED schijnwerpers en b.v. LED lantaarnpaal armaturen  gebruikt worden met een luchttemperatuur tussen -40 graden Celsius en +40 graden Celsius. Direct zonlicht op een armatuur kan veel hogere temperaturen veroorzaken. Dientengevolge dient buitenverlichting te worden voorzien van een schakeling om oververhitting te voorkomen. Te denken valt aan een astroklok of daglichtsensor. Garantie op buitenverlichting komt te vervallen indien de klant heeft nagelaten voorzorgsmaatregelen t.a.v. oververhitting door direct zonlicht te nemen of indien armaturen worden opgesteld met een omgevingstemperatuur hoger dan +40 graden Celsius.
 
Vriendelijke voor het milieu
Doordat er bij LED verlichting nagenoeg geen warmte ontwikkeling ontstaat, en door het gunstige energieverbruik, kan er een vermindering van de CO2 uitstoot worden gerealiseerd. 
 
Nieuws
LED verlichting blijft in ontwikkeling. Regelmatig komen er nieuwe, verbeterde producten op de markt.
Op onze Nieuwspagina houden wij u graag op de hoogte.

Contact
☎️ Telefoon: +31-85 006 0455
E-mail: sales@vocare-ledlight.com
Website: www.vocare-ledlight.com
Whatsapp: +31-85 006 0455