Assortiment
Alle categorieën
Openbare verlichting

Openbare verlichting

Home / Openbare verlichting
Openbare-verlichting

LED Openbare verlichting

Verlichting van openbare ruimtes kent vele toepassingen. Denk aan straten, pleinen, parken, voet- en fietspaden, winkelgebieden, bedrijventerreinen, speelveldjes en parkeerplaatsen. Oriëntering en veiligheid bij avond en nacht staan centraal wanneer het gaat om het verlichten van publieke gebieden. Daarnaast kunnen eisen gesteld worden aan sfeerbepaling en bereikbaarheid.
Vocare Ledlight heeft een grote collectie LED lampen met of zonder lichtmast. Voor design uitvoering en sfeerlampen adviseren we de ROSA verlichting. We bieden verder SOLAR led armaturen inclusief zonnepaneel en accu voor afgelegen gebieden waar geen stroomvoorziening beschikbaar is, maar ook hybride lampen kunnen een optie zijn. Voor terreinbewaking bieden wij LED verlichting aan in groen 520NM en infrarood.
Al onze LED verlichting kan gecombineerd worden met stalen of aluminium lichtmasten. Zo creëert u naar wens de perfecte verlichting van openbare ruimtes.  Bij Vocare-Ledlight ligt de focus op het leveren van de beste kwaliteit LED verlichting voor straten, pleinen en andere openbare ruimtes. Samen met onze leveranciers stellen we een assortiment samen waarbij kwalitatief hoogwaardige componenten worden ingezet welke de beste prestaties en een lange levensduur garanderen. Samen met de klant kiezen we vervolgens de beste lichtoplossing die voldoet aan zijn specifieke eisen en voorwaarden. Maatwerk is onderdeel van onze werkwijze.

Optimaal besparen met LED straatverlichting van Vocare-Ledlight
De LED straatverlichting van Vocare-Ledlight is zeer efficiënt en de ideale vervanger voor de ouderwetse gasontladingslampen. Onze LED lantaarnpaal armaturen hebben een enorme lichtopbrengst van wel 170 LM/W en een zeer lange levensduur. Naast de standaard LED straatverlichting bieden wij ook LED Solar straatverlichting. De Solar verlichting is leverbaar als hybride versie maar ook volledig op zonne-energie, op deze manier kan je tot wel 100% besparen op energiekosten.  

Wat zijn de voordelen van Vocare-Ledlight openbare verlichting?
Vocare-Ledlight levert LED straatverlichting van de beste kwaliteit aan gemeentes, bedrijven en consumenten. Maar waarom zijn onze armaturen zo goed? Zie hieronder het antwoord:

  • Enorm hoge lichtopbrengst ((≥170 LM/W)
  • Laag energie verbruik
  • ≥ IP66 waterbestendig
  • IK10 Schokbestendig
  • Verstelbare LED modules
  • Diverse lichthoeken beschikbaar
  • Efficiënte koelribben
  • Onderhoudsvrij
  • Lange levensduur
  • Eenvoudige installatie
Zijn de LED straatverlichtingsarmaturen eenvoudig te installeren?
De LED straatverlichting van Vocare-Ledlight is zeer eenvoudig te monteren. Het armatuur is standaard voorzien van een opzetstuk van 60mm en dit kan eventueel worden aangepast naar 76mm. Daarnaast wordt er bij elk armatuur een gratis connector meegeleverd voor een eenvoudige aansluiting. De straatlampen zijn zowel te monteren op een lantaarnpaal als aan een gevel. Solar LED verlichting met zonnepaneel en accu is overal te plaatsen waar u maar wilt, graafwerk is niet nodig.

Waar is LED straatverlichting van toepassing?
De LED verlichtingsarmaturen van Vocare-Ledlight zijn op zeer veel plaatsen toepasbaar, onder andere voor straatverlichting, terreinverlichting, openbare verlichting, bedrijfsverlichting, pleinverlichting, fietspadverlichting, parkverlichting, bewakingsverlichting, bouwplaatsverlichting, sportveldverlichting enzovoort.

Welke LED openbare verlichting is het meest geschikt voor mijn situatie?
Vocare-Ledlight levert een groot assortiment kwaliteit LED straatverlichting geschikt zijn voor het verlichten van zowel grote oppervlaktes als kleine oppervlaktes. Wij bieden armaturen aan die beginnen bij een wattage van 30W en oplopen tot een wattage van 250W. Aangezien alle situaties anders zijn en de lichtvereisten erg kunnen verschillen is het belangrijk om goed advies te krijgen. Doormiddel van veel kennis en ervaring zijn wij in staat om professioneel advies te geven en kwaliteit lichtplannen aan te leveren.

Maken jullie ook lichtplannen?
Jazeker! Aangezien alle terreinen anders zijn en de lichtvereisten per situatie verschillen maken wij standaard een gepersonaliseerd lichtplan. In dit lichtplan verwerken wij alle data om het terrein zo goed mogelijk na te bootsen. In de berekening tonen wij onder andere welke armaturen toegepast worden, waar de armaturen geplaatst moeten worden, hoe de lichtverdeling eruit zal zien en wat de lux-waardes zijn.

Leveren jullie ook lichtmasten?
Naast het leveren van LED armaturen leveren wij ook lichtmasten in alle soorten en maten. Stalen masten, aluminium masten, masten met voetplaat, sportveldmasten enzovoort. U kunt bij ons terecht voor complete verlichtingsoplossingen.

LED openbare verlichting kiezen
Het kiezen van de juiste LED verlichting voor openbare ruimtes is afhankelijk van uw specifieke situatie en wensen. Laat u daarom goed voorlichten door onze lichtadviseurs. Zij adviseren u graag vrijblijvend en kunnen al uw vragen beantwoorden.

U kunt ons op vele manieren bereiken:
Bellen via: +31 (0)85 - 0060455
Whatsappen via: +31 (0)85 - 0060455
Mailen via: sales@vocare-ledlight.com
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

 


Lees meer... Lees minder