mobiele verlichting

mobiele-verlichting
Vocare Ledlight biedt verschillende opties voor mobiele LED verlichting aan. Deze werken allemaal op batterijen en kunnen ook op netstroom functioneren. Deze robuuste en professionele mobiele verlichting komt ook met tal van praktische accessoires, zoals extra batterijen, opladers, drivers, of draagbare zonnepanelen. De lichtmasten kunnen worden voorzien met zowel een 54Mw batterij als een 100Mw batterij. Hiermee kan afhankelijk van het model in bespaarmodus tot wel 4 dagen een terrein worden verlicht. De mobli is ideaal voor hulpdiensten als de brandweer, ambulance, politie en het leger en ik ook een fantastisch middel voor bijvoorbeeld bouwbedrijven, schilders en andere werkzaamheden waarbij lichtmasten op batterij een uitkomst zijn. 
Bezig met laden...
info

Verwachte levertijd: 3 weken

€599,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: 3 weken

€1.549,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: 3 weken

€929,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: 3 weken

€395,00*

remove add

Wat is mobiele LED verlichting?
LED mobiele verlichting wordt gebruikt voor het verlichten van plekken die niet beschikken over een netstroom aansluiting. In deze situaties wordt mobiele verlichting, oftewel verlichting op batterijen ingezet. Door gebruik te maken van de verschillende standen kan de juiste belichting en batterij levensduur worden verwezenlijkt. Niet dat de levensduur van essentieel belang is, aangezien de VOC-Mobli afhankelijk van het model (model met 1 of 3 batterijen) 4 tot 10 uur mee gaat op de hoogste stand. Op de spaarstand kunnen Mobli armaturen met 3 batterijen tot wel 40 branduren meegaan. De Mobli is een zeer robuust apparaat met IK10 schokbestendigheid en kan worden ingezet door hulpdiensten of het leger, maar ook door bouwvakkers of schilders.


De voordelen van mobiele LED verlichting
Mobiele LED verlichting biedt vele voordelen t.o.v. andere mobiele verlichtingsopties. Hieronder vindt u een opsomming van de voordelen van mobiele LED verlichting;

  • Geen netstroom nodig
  • Compact en draagbaar
  • Hoge lichtopbrengst
  • Dimbaar
  • 6000K daglicht
  • Schokbestendig IK10
  • Kán aangesloten worden op netstroom voor nog eens 2x zoveel licht
Waarom de VOC-Mobli kiezen?
De VOC-Mobli is een zeer robuust product, heeft een hoge lichtopbrengst, een lange batterijduur en is makkelijk draagbaar. Hierdoor is het de beste keuze voor elke professional. De keuze in de bouwmarkt bestaat uit fragiele producten die meestal ook niet op batterijen kunnen werken en de producten van concurrerende merken kunnen niet tippen aan de hoge lichtopbrengst en vele inzetbaarheidsmogelijkheden van de VOC-Mobli. Bent u geïnteresseerd in de VOC-Mobli of zou u meer informatie willen opvragen? Neem dan contact op met Vocare of vraag een offerte aan.