groeilampen

groeilampen

LED groeilampen
Steeds meer professionele kwekers en tuinders van bloemen, groente, fruit en hydrocultuur gaan over op LED assimilatie verlichting. 
Ten opzichte van reguliere groeilampen  en bloeilampen zoals HPS licht en kwiklampen leveren LED groeilampen volop voordelen voor het kweken van stekken, zaailingen, tulpenbroei, sla, rozen, tomaten etc.

  • 60 tot 90% minder verbruik van elektra
  • Minder verbruik van water
  • Een gezonde en snellere groei en bloei van planten en bloemen
  • Een veel beter reguleerbare temperatuur in de kweekruimte of kas
  • Weinig warmte waardoor de LED lampen dicht op gewassen kan hangen
  • Langere levensduur van LED lampen (50.000 uur) dus minder kosten
  • Minder productie verlies, gezondere gewassen en betere bloei van planten.
  •  

Bij de rode lampen gaan de planten zeer sterk stretchen. Bij de blauwe lamp ziet u dat de planten eerder uitbossen in de breedte. Dit komt omdat planten die veel rood licht krijgen, denken dat ze in de schaduw staan en naar de zon moeten toegroeien om te overleven (stretchen). Terwijl planten die blootgesteld worden aan hoge doses blauw licht denken dat ze in de volle zon staan en zich voornamelijk gaan focussen op uitbossen om zoveel mogelijk zonlicht op te vangen, en zich ook wapenen tegen deze hoogenergetische stralen door een sterke celstructuur. 
Met LED growlight is het mogelijk het hele jaar duurzaam gewassen te telen, zodat uw oogst aanzienlijk meer opbrengt en uw energieverbruik daalt. 
LED kweeklampen zorgen voor bewezen hogere productie, snelle groei en sterkere planten. Het spectrum is door intensieve onderzoeken optimaal afgestemd op de behoefte van de planten.

Vocare Ledlight groeiverlichting is toepasbaar voor groente en fruit, bloementeelt, meerlagenteelt, weefselkweek (plant tissue culture), urban farming.
Vocare Ledlight levert LED groeilampen o.a. als TL, T5, paneel en losse modules.

 

Bezig met laden...
info

Verwachte levertijd: tot 15 werkdagen

€425,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 10 werkdagen

€495,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 10 werkdagen

€2.295,00*

remove add