Over ons

Wie wij zijn
Vocare Ledlight is een familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van LED verlichting. Ton Reinders, oprichter en eigenaar, is het creatieve, technische en commerciële brein achter Vocare Ledlight. Zijn echtgenote Marianne zorgt voor de administratieve kant van het bedrijfsproces. Sinds 2022 zijn ook hun zoons Jop en Bram na afronding van hun studies in het bedrijf werkzaam ter ondersteuning van de verkoop, logistiek en websiteonderhoud. Samen gaan we geen uitdaging uit de weg en zetten uw project graag in de spotlights. Met de mogelijkheid van beoordeling op locatie, advies op maat, lichtplannen, snelle levertijden, scherpe prijzen en uitstekende service zijn wij een bewezen betrouwbare partner voor onze klanten.


We zijn trots op vele mooie projecten voor binnen- en buitenverlichting waar we onze kwalitatief hoogwaardige armaturen en lichtmasten hebben mogen plaatsen. Vocare Ledlight richt zich voornamelijk op de zakelijke B2B markt, maar ook de particuliere consument kan terecht in de webwinkel.

Partners in LED
Naast partnerschap met onze klanten, hebben wij ook nadrukkelijk het partnerschap in betrouwbare leveranciers gezocht. Kwaliteit, duurzaamheid, lange termijn samenwerking, snelle levertijden en uitstekende garantievoorwaarden zijn voor ons de basis waarop wij leveranciers binnen en buiten Europa hebben geselecteerd.


Ook in samenwerking met dealers staat partnerschap hoog in het vaandel bij Vocare Ledlight. Elkaar aanvullen en versterken om voor de consument de juiste partner te zijn in LED verlichting. Vocare Ledlight heeft een actief dealernetwerk in Nederland en België.
Dealers zijn installatiebedrijven, winkeliers, wederverkopers etc. etc.
Dealer worden ? Bel 085 - 0060455.


Meer weten? Bel Vocare LEDlight 085 - 0060455
Vocare Ledlight is een handelsnaam van Vocare Specialties B.V. ingeschreven bij de KvK onder nummer 60935367
Zie voor de algemene leveringsvoorwaarden http://www.vocare-ledlight.com/led-algemene-voorwaarden

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies