WELKOM OP DE WEBSITE VAN VOCARE-LEDLIGHT

Het grootste online LED verlichting warenhuis van Nederland heeft nu nog meer verlichtingsartikelen op de website. Onze producten zijn overzichtelijk onderverdeeld in categorieën en alle producten zijn voorzien van duidelijke foto’s en productinformatie.
Mocht u persoonlijk informatie willen, dan kunt u gebruik maken van de chatfunctie of snel even bellen op 085 - 00 60 455. Mailen kan natuurlijk ook altijd. Wij denken graag met u mee, kunnen maatwerk leveren en vinden gegarandeerd de verlichting die bij u past.

Vocare Ledlight werkt nauw samen met persoonlijk geselecteerde topfabrikanten  die garant staan voor technisch hoogwaardige producten en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
Daarnaast is Vocare Ledlight importeur van Rosa in Polen, één van de meeste geavanceerde fabrikanten op het gebied van openbare LED verlichting en lichtmasten.

Vocare Ledlight is een groothandel en webwinkel in LED verlichting. Vernieuwend, innovatief en met een groot aanbod voor vele toepassingen zoals LED schijnwerpers, sportveldverlichting, openbare ruimtes, kantoren, bedrijfshallen, kassenbouw, hijskraanverlichting, solar verlichting. Naast verlichtingsarmaturen leveren wij ook lichtmasten, lantaarnpalen en lantaarnpaal armaturen. Kijk eens bij onze referenties!

Sterk in vakkundig advies, lichtplannen en denken in oplossingen.
LED lights the world!

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies