Verandering in regelgeving voor verlichting in 2020

Verandering in regelgeving voor verlichting in 2020

De regelgeving voor verlichting gaat op de schop. Vanaf 1 juli 2020 mogen bedrijven alleen nog LED verlichting kopen. Dit houdt in dat alle andere soorten van verlichting vanaf dan niet meer mogen worden gekocht voor het gebruik in de gehele bedrijven sector. Dit zou een besparing in de co2 emissies moeten opleveren. Verlichting die is gekocht voor de bovengenoemde datum mag nog wel worden gebruikt.

Mogelijkheden

Gelukkig is LED verlichting al heel ver ontwikkeld. Voor alle oude lampen is een LED vervanger. Deze vervangers zijn zuiniger dan ooit te voren. 50 tot 90% zuiniger zelfs.

De mogelijkheden tijdens het vervangen zijn er genoeg. Tl-buizen kunnen worden vervangen door LED-tl`s of plafondlampen. Kloklampen kunnen worden vervanger door LED kloklampen en bouwlampen en schijnwerpers kennen ook hun LED varianten.

Vocare-Ledlight staat klaar om u te helpen in de overstap naar LED verlichting. Wij hebben voor elke situatie een oplossing. Van lampen voor op hijskranen tot aan het kantoor. Vocare helpt u in de keuze van de juiste lamp en de hoeveelheid lampen. Bel of mail ons en ons team helpt u graag verder.

LED`s do it!

    04-02-2020 15:57