LED SOLAR verlichting

LED-SOLAR-verlichting
LED Solar verlichting

Wilt u optimaal besparen op energiekosten, stap dan over op de Solar verlichting van Vocare-Ledlight. Wij bieden armaturen aan die volledig op zonne-energie werken maar ook hybride armaturen die deels op zonne-energie werken en deels stroom krijgen van het stroomnet. Kijk voor meer informatie onderaan de pagina.

Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen? Neem dan een kijkje in ons assortiment of neem contact met ons op.
Bezig met laden...

Toepassingsgebieden: Openbare ruimte, parken, wijken, campings, parkeerplaatsen, boerderijen, tuinen en afgelegen gebieden.

Wat is solar verlichting?

Solarverlichting absorbeert overdag zonne-energie en slaat dit op in een interne batterij. Wanneer het donker wordt gaat het armatuur automatisch aan en verbruikt hij de opgewekte zonne-energie die is opgeslagen in de batterij. Net als bij standaard zonnepanelen wordt er gebruik gemaakt van fotovoltaïsche technologie om elektriciteit op te wekken.

Waar kan ik solar verlichting toepassen?

Solar verlichting biedt vele voordelen en het kan bijna overal worden toegepast. Het is een perfecte oplossing voor gebieden waar het lastig is om stroomvoorzieningen aan te leggen. De solar armaturen werken volledig op zonne-energie en zijn eenvoudig te installeren.

De solar armaturen zijn overigens ook zeer geschikt voor openbare ruimtes zoals parken waar verlichting i.v.m. veiligheid gewenst is. Wij bieden namelijk ook hybride armaturen aan die zowel van zonne-energie als netstroom worden voorzien. Wanneer de opgespaarde zonne-energie op is gaat het armatuur over op het stroomnet. Met deze mogelijkheid zal je altijd voorzien zijn van licht terwijl je optimaal energie kan besparen.

Wat zijn de voordelen van solar verlichting?

Verlichting op zonne-energie is een prachtige uitvinding en het biedt vele voordelen. Zie hieronder een aantal van deze voordelen:

1. Duurzame energie
Het voornaamste voordeel is dat zonne-energie volledig duurzame energie is met de zon als hernieuwbare bron. Door over te stappen op solar-verlichting maak je geen gebruik meer van energie uit bronnen die niet onuitputtelijk zijn, en daarmee schade toebrengen aan het milieu.
2. Optimale energie besparing
Solar verlichting werkt volledig op zonne-energie en heeft geen voorziening van het stroomnet nodig. Dit zorgt voor een optimale energie besparing en geen energierekening voor buitenverlichting.
3. Geen stroomvoorziening nodig
Solar verlichting kan overal worden toegepast aangezien het armatuur volledig op zonne-energie werkt. Het is daarom een perfecte oplossing voor plaatsen waar geen voorziening is van het centraal elektriciteitsnet. 
4. Eenvoudige installatie
Solar verlichting hoeft niet aangesloten te worden op het elektriciteitsnet. Het armatuur moet alleen aan de mast worden gemonteerd en is klaar voor gebruik.