LED Mobiele verlichting

LED-Mobiele-verlichting

De Vocare MOBLI mobiele LED verlichting is ideaal voor o.a. hulpdiensten en bouwbedrijven op locaties met weinig omgevingslicht. Het mobiele verlichtingssysteem is compact en draagbaar en daardoor makkelijk te verplaatsen. Door het opvouwbare zonnepaneel en krachtige oplaadbare batterijen kan de Mobli ook op plaatsen zonder netstroom ingezet worden.

Bezig met laden...
info

Verwachte levertijd: 5 werkdagen

€659,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: 5 werkdagen

€1.599,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: 5 werkdagen

€1.199,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: 5

€929,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: 5 werkdagen

€1.368,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: 5 werkdagen

€479,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: 1 week

€395,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 3 werkdagen

€795,00*

remove add

Vocare Ledlight biedt verschillende opties voor mobiele LED verlichting aan. Deze werken allemaal op batterijen en kunnen ook op netstroom functioneren. De robuuste en professionele MOBLI mobiele verlichting is leverbaar met tal van praktische accessoires, zoals extra batterijen, opladers, drivers of draagbare zonnepanelen. De lichtmasten kunnen worden voorzien van zowel een 54Mw batterij als een 100Mw batterij. Hiermee kan afhankelijk van het model in bespaarmodus tot wel 4 dagen een terrein worden verlicht. De Mobli is ideaal voor hulpdiensten als de brandweer, ambulance, politie en het leger en biedt ook een fantastische lichtoplossing aan o.a. bouwbedrijven en schilders bij klussen waarbij lichtmasten op batterij een uitkomst zijn.
 

Wat is mobiele LED verlichting?
Mobiele LED verlichting wordt veelal gebruikt voor het verlichten van plekken die niet beschikken over een netstroom aansluiting of op plekken waar tijdelijke lichtvoorziening nodig is. In deze situaties is het gebruik van verlichting op batterijen een perfecte oplossing. Afhankelijk van het model bent u met de Vocare Mobli verzekerd van 4 tot 10 uur verlichting op de hoogste stand. Op de spaarstand kunnen Mobli armaturen met 3 batterijen tot wel 40 branduren meegaan. De Mobli is een zeer robuust telescopisch apparaat met IK10 schokbestendigheid en kan worden ingezet door hulpdiensten of het leger, maar ook door bouwvakkers of schilders.

De voordelen van de VOC-Mobli mobiele LED verlichting

  • Mobiele LED verlichting biedt vele voordelen, denk hierbij aan:
  • Geen netstroom nodig
  • Compact en draagbaar
  • Hoge lichtopbrengst
  • Dimbaar
  • 6000K daglicht
  • Schokbestendig IK10
  • Kán aangesloten worden op netstroom voor nog eens 2x zoveel licht
Waarom de VOC-Mobli kiezen?
De lichtgewicht VOC-Mobli is leverbaar in verschillende uitvoeringen qua uitschuifbare hoogte, aantal batterijen en lichtopbrengst. Alle modellen hebben een zeer robuuste uitvoering. De batterijen hebben een lange levensduur en zijn oplaadbaar. De mobiele lichtmast is eenvoudig te installeren en te vervoeren in een handige draagkoffer. Hierdoor is de Mobli de beste keuze voor elke professional die op zoek is naar tijdelijke projectverlichting.

Neem voor meer informatie, offerte of bestelling contact op met ons team via telefoon of whatsapp +31 (0) 85 0060455 of mail naar sales@vocare-ledlight.com