Terreinverlichting

Terreinverlichting

LED Terreinverlichting

Bent u op zoek naar kwaliteit LED terreinverlichting en wilt u goed advies? Dan bent u bij Vocare-Ledlight aan het juiste adres. Wij hebben veel expertise in het verlichten van zowel grote als kleine terreinen en beschikken over breed assortiment LED armaturen en lichtmasten.
De LED armaturen van Vocare-Ledlight zijn beschikbaar in diverse wattages en voorzien van de beste kwaliteit componenten voor een optimale lichtopbrengst en levensduur. Onze terreinverlichting bespaart tot wel 75% energiekosten ten opzichte van conventionele verlichting.

Bezig met laden...
info

Verwachte levertijd: tot 3 werkdagen

€275,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 3 werkdagen

€648,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 3 werkdagen

€495,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 5 werkdagen

€695,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 10 werkdagen

€845,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 5 werkdagen

€1.180,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 10 werkdagen

€575,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 10 werkdagen

€345,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 10 werkdagen

€475,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 5 werkdagen

€295,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 10 werkdagen

€325,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 5 werkdagen

€1.295,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 12 werkdagen

€645,00*

remove add
   1  2 3 4 5  

LED Terreinverlichting
Wij weten maar al te goed dat het energieverbruik een grote kostenpost is voor bedrijven en willen dit samen met u zoveel mogelijk terugdringen. Met de Vocare LED armaturen bespaart u tot 75% op het energieverbruik voor de verlichting, terwijl de kwaliteit van de verlichting aanzienlijk stijgt.

Bij Vocare-Ledlight hebben we een breed scala aan professionele LED armaturen geschikt voor het verlichten van industrieterreinen, bedrijventerreinen, bouwterreinen, laadperrons, opstelplaatsen, parkeerplaatsen et cetera. De armaturen zijn samengesteld uit zeer hoge kwaliteit componenten en geven tot wel 175 lm/w.

Waar kan ik LED terreinverlichting voor gebruiken?
LED terreinverlichting is geschikt voor diverse toepassingsgebieden. Wij bieden terreinverlichting voor zowel grote als kleine terreinen. Het assortiment bestaat onder anderen uit Kwaliteit LED schijnwerpers en gevelarmaturen. Onze terreinverlichting wordt onder anderen gebruikt voor industrieterrein verlichting, bouwterreinverlichting, bedrijfsterreinverlichting, parkeerterreinverlichting, haventerreinverlichting, veldverlichting, opstelplaats verlichting en laadperron verlichting.

Welke LED armaturen zijn het meest geschikt voor mijn terrein?
Vocare-Ledlight levert een groot assortiment kwaliteit LED armaturen die geschikt zijn voor het verlichten van zowel grote terreinen als kleine terreinen. Wij bieden armaturen die beginnen bij een wattage van 30W en oplopen tot een wattage van 1500W. Aangezien alle terreinen anders zijn en de lichtvereisten erg kunnen verschillen is het belangrijk om goed advies te krijgen. Doormiddel van veel kennis en ervaring zijn wij instaat professioneel advies te geven en kwaliteit lichtplannen aan te leveren.

Maken jullie ook lichtplannen?
Jazeker! Aangezien alle terreinen anders zijn en de lichtvereisten per situatie verschillen maken wij standaard een gepersonaliseerd lichtplan. In dit lichtplan verwerken wij alle data om het terrein zo goed mogelijk na te bootsen. In de berekening tonen wij onder andere welke armaturen toegepast worden, waar de armaturen geplaatst moeten worden, hoe de lichtverdeling eruit zal zien en wat de lux-waardes zijn.

Wat zijn de voordelen van LED terrein verlichting ten opzichte van conventionele verlichting?

 1. Energie besparing: Met onze LED verlichting kun je rekenen op een energiebesparing van meer dan 70% ten opzichte van conventionele verlichting.
 2. Levensduur: De gemiddelde gasontladings schijnwerper gaat niet langer dan 10.000 branduren mee, terwijl led schijnwerpers een levensduur van wel 50.000 tot 100.000 branduren hebben.
 3. Weinig tot geen onderhoud: Kwalitatieve LEDs hebben aanzienlijk minder onderhoud nodig dan traditionele verlichtingsoplossingen.
 4. Geen opwarmtijd: LED armaturen branden altijd direct op volle sterkte. In tegenstelling tot halogeen en gasontlading schijnwerpers hebben ze namelijk geen opwarmtijd.
 5. Dimbaar: Lichthoeveelheid aanpasbaar wanneer de behoefte daar naar is, bij actief gebruik is er meer energiebesparing.
 6. Milieuvriendelijk: Led-verlichting verbruikt aanzienlijk minder stroom dan gloei- of halogeenlampen, waardoor het een milieuvriendelijker alternatief is. Daarnaast gaat led-verlichting veel langer mee, waardoor er minder vervanging nodig is. Dit vermindert niet alleen de hoeveelheid afval, maar ook de schadelijke impact op het milieu vanwege het ontbreken van giftige stoffen zoals kwik.

Leveren jullie ook lichtmasten?
Vocare-Ledlight beschikt over een groot assortiment lichtmasten voor verschillende doeleinden. Het assortiment bestaat onder anderen uit:
 • Stalen masten
 • Aluminium masten
 • Paaltopmasten
 • Masten met voetplaat
 • Masten met enkele uithouder
 • Masten met dubbele uithouder
 • Sportveldmasten
 • Gecoate masten
 • Lichtmast accessoires

LED Terreinverlichting kiezen
Het kiezen van de juiste LED terreinverlichting is afhankelijk van uw specifieke situatie en wensen. Laat u daarom goed voorlichten door onze lichtadviseurs. Zij adviseren u graag vrijblijvend en kunnen al uw vragen beantwoorden.

U kunt ons op vele manieren bereiken:
Bellen via: +31 (0)85 - 0060455
Whatsappen via: +31 (0)85 - 0060455
Mailen via: sales@vocare-ledlight.com
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.