Assortiment
Alle categorieën
LED Hoogstralers en breedstralers

LED Hoogstralers en breedstralers

Home / Industrie verlichting / LED Hoogstralers en breedstralers
LED-Hoogstralers-en-breedstralers

Voor verlichting van uw hoge bedrijfshal zijn hoogstralers en breedstralers de perfecte lichtoplossing. Goed licht bij dagelijkse werkzaamheden in de werkplaats of het magazijn bevorderen de veiligheid op de werkvloer en het welzijn van de mensen. De armaturen van Vocare Ledlight zijn zorgvuldig samengesteld om een zo hoog mogelijke lichtopbrengst en levensduur te realiseren. De high bays en schijnwerpers verstrekken heldere, gelijkmatige verlichting. De armaturen met NANO coating zijn onderhoudsarm door de stof- en waterwerende werking.

Bezig met laden...

Wat zijn LED high bays?
Zoals de naam van het armatuur al aangeeft zijn highbay armaturen geschikt voor ruimtes met een hoog plafond. Denk aan ruimtes zoals productiefaciliteiten, sportzalen, magazijnen, grote warenhuizen, fabrieken en meer; deze faciliteiten zijn meestal groot en beslaan veel verticale en horizontale ruimte. Dit vereist krachtige verlichting om een mooie gelijkmatigheid te realiseren en de juiste lux waardes te behalen. High bay verlichtingsarmaturen hangen meestal aan het plafond via haken, kettingen, of pendels, of ze kunnen direct aan het plafond worden bevestigd (vergelijkbaar met tl-lampen).

Waarom zijn LED high bays uitermate geschikt voor halverlichting?
LED High bay armaturen zijn zeer effectief voor halverlichting. Ze verstrekken heldere, gelijkmatige verlichting die de productiviteit van de werknemer verbetert terwijl het ook zorgt voor een keurige en schone uitstraling van de hal. Daarnaast hebben de klokarmaturen van Vocare-Ledlight een enorm hoge lichtopbrengst wat resulteert in behoorlijke energiebesparing. De armaturen zijn onderhoudsvrij door de NANO coating met een stof en water afwerende werking en de ontzettend lange levensduur.

Zijn de klokarmaturen ook geschikt voor vochtige hallen?
Jazeker! Alle armaturen van Vocare-Ledlight hebben een minimale beschermingsklasse van IP65 en een maximale beschermingsklasse van IP69. Dit wil zeggen dat de armaturen bestendig zijn tegen hoge druk water stralen en geschikt zijn voor ruimtes waar een vochtig klimaat heerst. De armaturen zijn daarom ook geschikt voor stalverlichting en vrieshuizen.

Voor welke conventionele verlichting zijn deze armaturen een vervanger?
LED high bays zijn een perfecte vervanger voor conventionele gasontladingslampen, zoals HID, HPI en HQL lampen. Het voordeel van LED klokarmaturen is dat deze veel zuiniger omgaan met energie dan de conventionele variant. Je bespaart gemiddeld 70%. Bovendien heeft LED high bay verlichting een veel langere levensduur, wat de onderhouds- en vervangingskosten aanzienlijk vermindert.

Lichtplan op maat
Aangezien alle ruimtes anders zijn en de lichtvereisten per situatie verschillen zijn wij bereid een gepersonaliseerd lichtplan te maken. In dit lichtplan verwerken wij alle data om de ruimte zo goed mogelijk na te bootsen. In de berekening tonen wij onder andere welke armaturen toegepast worden, waar de armaturen geplaatst moeten worden, hoe de lichtverdeling eruit zal zien en wat de lux-waardes zijn.

Toepassingsgebieden: fabriekshal, bedrijfshal, voedingsindustrie, magazijn, showroom, manege, stal, loods, werkplaats, garagebedrijf, hangar etc.

LED high bay armaturen / kloklampen kiezen
Het kiezen van de juiste LED verlichting voor hoge ruimtes is afhankelijk van uw specifieke situatie en wensen. Laat u daarom goed voorlichten door onze lichtadviseurs. Zij adviseren u graag vrijblijvend en kunnen al uw vragen beantwoorden.

U kunt ons op vele manieren bereiken:
Bellen via: +31 (0)85 - 0060455
Whatsappen via: +31 (0)85 - 0060455
Mailen via: sales@vocare-ledlight.com
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.


Lees meer... Lees minder