LED Gevelverlichting en LED Bewakingslampen

LED-Gevelverlichting-en-LED-Bewakingslampen

Vocare-Ledlight beschikt over een groot assortiment LED gevel armaturen van hoge kwaliteit in diverse wattages. Gevelverlichting vergroot de uitstraling van uw pand en dient tevens als beveiliging van uw terrein. Naast standaard daglicht lampen bieden wij ook groene 520 Nanometer en infrarood 850 Nanometer LED bewakingsverlichting.

Toepassingen: wandverlichting, gevelverlichting, beveiligingsverlichting, steegverlichting, roldeur verlichting, pleinverlichting, terreinverlichting, bedrijfspandverlichting, opritverlichting, entreeverlichting, boven deuren, laad- en losdocks etc.
 

Bezig met laden...
info

Verwachte levertijd: tot 10 werkdagen

€345,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 3 werkdagen

€275,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 3 werkdagen

€648,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 10 werkdagen

€245,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 10 werkdagen

€475,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 15 werkdagen

€285,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 15 werkdagen

€315,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 10 werkdagen

€795,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 10 werkdagen

€415,00*

remove add
info

Verwachte levertijd: tot 10 werkdagen

€595,00*

remove add
   1  2  

Wat zijn de voordelen van LED gevelverlichting?
Het investeren in gevelverlichting levert uw bedrijf belangrijke voordelen op. Denk hierbij aan:

  • Uitlichten van het bedrijfspand: Een goed uitgelicht pand zorgt voor een mooie en professionele uitstraling van uw bedrijf. U zet uw bedrijf letterlijk in de spotlights waarmee u goed zichtbaar en vindbaar bent.
  • Veiligheid: Het is bewezen dat de aanwezigheid van buitenverlichting de kans op inbraak, geweld en vandalisme aanzienlijk verkleint. Ongenode gasten wagen zich liever niet in een goed verlichte omgeving.
  • Betere zichtbaarheid voor klanten en personeel: De Vocare-Ledlight gevel verlichting geeft een uitstekende zichtbaarheid en een betere lichtkwaliteit met een natuurlijke kleurweergave (CRI >90) in een breed daglicht spectrum. Je hebt minder licht nodig om beter te kunnen zien als je een lichtbron gebruikt met een zonlichtachtig spectrum.
  • Energiezuinig: De gevelverlichting van Vocare-Ledlight heeft een enorm hoge lichtopbrengst en zeer laag energieverbruik. De armaturen kunnen daarom gerust de hele nacht branden zonder dat de energierekening te veel oploopt. De lumen output van onze armaturen is minimaal 160 LM/W.
Wat maakt de LED gevel verlichting van Vocare-Ledlight van hoge kwaliteit?
Bij Vocare-Ledlight maken wij alleen gebruik van de beste kwaliteit componenten. De gevellampen zijn voorzien van Meanwell drivers en Phillips Lumiled chips wat resulteert in een zeer hoge lichtopbrengst. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de armaturen een IK10 robuuste behuizing hebben met voldoende luchtkoeling voor een optimale levensduur. De gevelverlichting is IP66 waterbestendig en daarom ook zeker geschikt voor alle buitentoepassingen.

Zijn de LED gevelarmaturen van Vocare-Ledlight eenvoudig te installeren?
De LED wandarmaturen zijn zeer eenvoudig te installeren en zijn voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing. Het armatuur is voorzien van een ingebouwde waterpas zodat de verlichting kaarsrecht geplaatst kan worden. Daarnaast worden al onze producten geleverd inclusief IP68 waterdichte connector voor een eenvoudige aansluiting.

Leveren jullie ook bewakingsverlichting?
Naast de standaard gevelverlichting van Vocare-Ledlight bieden wij ook groene verlichting in 520NM en infrarood verlichting in 850NM aan ten behoeve van bewakingsverlichting. Groen licht wordt veelvuldig ingezet op beveiligde bouwplaatsen en opslagplaatsen en heeft een preventieve werking tegen kwaadwillenden. Onze bewakingslampen worden door professionele camerabewakingsbedrijven ingezet en zijn op aanvraag verkrijgbaar bij alle armaturen in ons assortiment.

LED gevelverlichting kiezen
Het kiezen van de juiste LED verlichting voor het belichten van een pand is afhankelijk van uw specifieke situatie en wensen. Laat u daarom goed voorlichten door onze lichtadviseurs. Zij adviseren u graag vrijblijvend en kunnen al uw vragen beantwoorden.

U kunt ons op vele manieren bereiken:
Bellen via: +31 (0)85 - 0060455
Whatsappen via: +31 (0)85 - 0060455
Mailen via: sales@vocare-ledlight.com
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.