Assortiment
Alle categorieën
LED Industriële bouwlampen en schijnwerpers

LED Industriële bouwlampen en schijnwerpers

Home / Industrie verlichting / LED Industriële bouwlampen en schijnwerpers
LED-Industriële-bouwlampen-en-schijnwerpers

Vocare-Ledlight beschikt over een breed assortiment professionele LED schijnwerpers voor de verlichting van o.a. bedrijventerrein, havengebied, bouwplaats, hijskranen, laad- en losdock, parkeerterrein etc.

Voor camerabewaking adviseren wij bedrijfsverlichting met automatische lichtsensor en groen 520 NM licht.
De schijnwerpers van Vocare-Ledlight zijn samengesteld uit hoogwaardige componenten en led chips en geven enorm hoge lichtopbrengsten (≥180 LM/W). LED bouwlampen en schijnwerpers van Vocare zijn altijd waterdicht en leverbaar met of zonder bewegingsmelder.


  1 / 3  Bezig met laden...
Contact met onze lichtexperts Klik hier
Professionele LED verlichting
Bel nu voor advies +31 (0)85 0060455
Levering uit voorraad
   1  2 3  

Maatwerk
Bij Vocare-Ledlight ligt de focus op het leveren van de hoogste kwaliteit schijnwerpers met een lange levensduur en voldoende lichtopbrengst voor het uit te lichten project. Naast onze standaard LED lampen is het in overleg mogelijk om een armatuur naar wens van de klant aan te passen bij afname van grotere aantallen. Vraag ons team naar de mogelijkheden! Bel of whatsapp naar +31 (0)85 0060455 of mail naar sales@vocare-ledlight.com.

Wat zijn de voordelen van Vocare-Ledlight schijnwerpers?
De bouwlampen van Vocare-Ledlight zijn niet zomaar schijnwerpers, het zijn High-power floodlights van hoge kwaliteit. Zie hieronder de voordelen van onze LED breedstralers.

  • Enorm hoge lichtopbrengst
  • Laag energie verbruik
  • ≥ IP66 waterbestendig
  • IK10 Schokbestendig
  • Verstelbare LED modules
  • Diverse lichthoeken beschikbaar
  • Efficiënte koelribben
  • Onderhoudsvrij
  • Lange levensduur
Waar kan ik LED schijnwerpers voor gebruiken?
De LED bouwlampen van Vocare-Ledlight worden op enorm veel locaties gebruikt voor diverse doeleinden. Onze schijnwerpers worden onder anderen gebruikt voor terreinverlichting, bedrijfsverlichting, pleinverlichting, sportveldverlichting, gevelverlichting, bewakingsverlichting, maritieme verlichting en kraanverlichting.

Welke LED schijnwerpers zijn het meest geschikt voor mijn situatie?
Vocare-Ledlight levert een groot assortiment kwaliteit LED breedstralers die geschikt zijn voor het verlichten van zowel grote oppervlaktes als kleine oppervlaktes. Wij bieden bouwlampen die beginnen bij een wattage van 30W en oplopen tot een wattage van 1500W. Aangezien alle situaties anders zijn en de lichtvereisten erg kunnen verschillen is het belangrijk om goed advies in te winnen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u van alle informatie te voorzien die nodig is om uw project naar wens te verlichten.

Maken jullie ook lichtplannen?
Jazeker! Aangezien alle terreinen anders zijn en de lichtvereisten per situatie verschillen maken wij standaard een gepersonaliseerd lichtplan. In dit lichtplan verwerken wij alle data om het terrein zo goed mogelijk na te bootsen. In de berekening tonen wij onder andere welke armaturen toegepast worden, waar de armaturen geplaatst moeten worden, hoe de lichtverdeling eruit zal zien en wat de lux-waardes zijn.

Alle voordelen op een rijtje:
Enorm hoge lichtopbrengst: De schijnwerpers zijn zeer efficiënt en hebben een lumen output van wel 170 Lumen per watt of hoger.
Laag energie verbruik: Door de enorm hoge lichtopbrengst heb je een lager wattage nodig. Dit h
Efficiënte koelribben: De enorm hoge lichtopbrengst kan zorgen voor warme LED chips. Door gebruik te maken van goede koelribben kunnen we deze warmte onderdrukken en zorgen dat de warmte geen effect heeft op de levensduur van de chips.
Verstelbare LED modules: Door gebruik te maken van verstelbare modules is het zeer eenvoudig om grote oppervlaktes te verlichten vanuit een verlichtingspunt. Het is een ideale oplossing in combinatie met de juiste lenzen.
Verschillende lenzen: De schijnwerpers zijn voorzien van verschillende lenzen voor een ideaal lichtbeeld. Wij maken gebruik van smalle lichtbundels voor lange afstanden en brede lichtbundels voor kortere afstanden.
Robuuste behuizing: De breedstralers zijn IK10 schokbestendig en zijn daarom geschikt tegen een schokenergie van wel 20 joule. Het armatuur is vandaalbestendig.
IP66 classificatie: De schijnwerpers worden grotendeels buiten gebruikt en daarom is de waterdichtheid erg van belang. IP66 houdt in dat het armatuur waterbestendig is en beschermd is tegen stof.

Let op bij buitenverlichting: Over het algemeen kan LED verlichting gebruikt worden met een luchttemperatuur tussen -40 graden Celsius en +40 graden Celsius. Direct zonlicht op een armatuur kan veel hogere temperaturen veroorzaken. Dientengevolge dient buitenverlichting te worden voorzien van een schakeling om oververhitting te voorkomen. Te denken valt aan een astroklok of daglichtsensor. De garantie komt te vervallen indien de klant heeft nagelaten voorzorgsmaatregelen t.a.v. oververhitting door direct zonlicht te nemen. Armaturen die worden opgesteld met een omgevingstemperatuur hoger dan +40 graden Celsius vallen tevens buiten de garantie.


Lees meer... Lees minder